CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bruisende opening

fallback image post metworst
Het was met recht een bruisende opening van het karnaval! En wat een opening van de avond. Vaak bu’j te bang! Nardy, de vriendin van Metwaldus de 47ste in the phantom of the opera

Het was met recht een bruisende opening van het karnaval! En wat een opening van de avond. Vaak bu’j te bang! De opening stond in het teken van "spoken". Met Nardie en Anne-Marie de vriendinnen van Ruud en Dennis die de Phantom of the Opera zongen. Ibe en Jos als Bassie en Adriaan, de Raad van elf als Spook -Jovinks. De overige bestuursleden als Ghostbusters. De dansgarde die grootvorst Jan Huls naar binnen begeleiden. Jan Huls, die vervolgens vol trots zijn kleinzoon Prins Metwaldus mocht aankondigen. Metwaldus en zijn adjudanten die vervolgens de buhne betraden met hun eigen lied "Als we gaan" en vervolgens met een proclamatie de avond openden. Geweldig!

Nardy, de vriendin van Metwaldus de 47ste in the phantom of the opera
De Minister van Schriefwark en onze CEO tijdens de opkomst

Maar zo was de hele avond: Geweldig! Het was ook mooi om te zien dat karnavalsverenigingen uit de regio de weg naar De Metworst weten te vinden. Zo waren de Knunnekes uit Grolle en De Zinkputters uit Varsselder aanwezig. Zij kregen naast de spetterende opening ook nog 2 groepen dansgarde te bewonderen. Waarbij de dames vol overgave hun dansjes uitvoerden. Ook het "Wief uut het Oosten" met enkele scherpe opmerkingen stond voor het eerst op het podium in plaats van haar buurvrouw Tina Lady. De acrobaten van Potverdrie, de sterke buut van Bremske uit de Achterhoek, en Makkie veur Ruud waren de overige Zillewoldse artiesten op het podium.

De avond werd schitterend aan elkaar gedweild door De Kroezenhøkers en de M-band zorgde naar een stroef beginnetje dat de zaal op z’n kop stond met hun meezingers. Het feest duurde tot in de kleine uurtjes en de vele foto’s zijn te bewonderen in het fotoalbum.

De M-band samen met P&A en het liedje als we gaan...
Grootvorst Jan Huls met zien kleinzoon Ruud Huls alias Metwaldus de 47ste Potverdrie en hun acrobatenact
Een Wief uut het Oosten verving tijdens de pronkzittingen haar buurvrouw Tina Lady De dansgarde met hun vrije dans
De kroezenhokers dweilden d'r vrolijk op los. En met Makkie veur Ruud ging de polonaise weer olderwets rond.
Bremske miste deze avond een paar voortanden Jeugdprins Rick had nog wat opdrachten in petto voor Metwaldus