CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boddruk maakt overuren

Afgelopen vrijdag en zaterdag tijdens de pronkzitting lag ie er dan: "het dikste buukske" van de regio, al wordt dit in twijfel getrokken door Prins Metwaldus de 45ste …

Afgelopen vrijdag en zaterdag tijdens de pronkzitting lag ie er dan: "het dikste buukske" van de regio, al wordt dit in twijfel getrokken door Prins Metwaldus de 45ste. Voorafgaand aan deze editie is er veel zweet weggewerkt door de redactie. Leuke artikelen zoeken, foto’s maken en de oren en ogen goed open houden om te weten te komen wat er zoal in Zillewold gebeurd, korte tijdslijnen omdat het karnaval zo vroeg is.
Nadat het concept gereed was en het proefexemplaar bij drukkerij Bod lag, kwam het bloed en tranen.

Er trad namelijk een probleem op: de vouwmachine van drukkerij Bod in Gaanderen was berekend op maximaal 112 pagina’s van 80 gram. Echter KplusV had de middenpagina gesponsord en dit gedaan op 160 grams papier. Probleem… Maar niet voor Tonnie Bod, hij heeft alle boekjes handmatig gevouwen. Hij moest af en toe ff rusten om zijn hand niet te veel te belasten, een pleistertje plakken omdat het nietje niet helemaal goed door het boekje paste en hij dit handmatig moest corrigeren. Maar uiteindelijk is het allemaal prima in orde gekomen, ruim 70.000 pagina’s bedroeg de totale oplage. De Minister van Informatie kon tot in de late uurtjes bij Bod terecht om weer een stapeltje boekjes op te halen. Uiteindelijk was de gehele oplage op tijd klaar. Waarvoor dank namens CV De Metworst.

Heeft nog interesse in een exemplaar, dan kunt u dit kenbaar maken aan De Metworst via een e-mail naar info@cvdemetworst.nl. Uiteraard zo lang de voorraad strekt.