CV de Metworst

Search
Close this search box.

Bob sr. en Bob jr. verbannen!

fallback image post metworst
Jarenlang pakten Bob sr. en Bob jr. met hun bouwprojecten groots uit. Niets was hun te dol, maar dit jaar is alles anders…

Jarenlang pakten Bob sr. en Bob jr. met hun bouwprojecten groots uit. Niets was hun te dol, maar dit jaar is alles anders…

Dit jaar mogen ze niet in de vertouwde warme loods bij Quintec staan, nee ze zijn verbannen naar de kelder bij Quintec. Nog steeds een goede locatie voor beide heren om mooie projecten tot uitvoering te brengen. Maar toch… Wat is het geval? Q&Q hadden gehoord dat Big Bob en Little Bob dit jaar geen grote bouwprojecten op stapel hadden staan.

Een projectje van Bob sr. en Bob jr. het maken van de logo borden
Vol bewondering wordt er naar een ni'j maotje gekeken.

Het viel hen op dat Big Bob zelfs al bij andere wagenbouwers ging bijklussen en ook Little Bob werd meer en meer gesignaleerd bij de Rooie Vogels. Tja dachten Q&Q dan kunnen we de loods ook wel aan een andere groep uitbesteden. Deze groep werd gevonden en luistert naar de naam De Maotjes. Een groep die overigens alsmaar groeit en groeit met anwas van "ni’je maotjes". Bij deze willen we dan ook Dennis en Chantal van De Maotjes feliciteren met de geboorte van zoon Cas (vernoemd naar de jeugdprins?) en Brit en Gerwin met de geboorte van zoon Mika.

Dit heeft als consequentie dat wanneer we nu bij Quintec binnen komen, geen Rood-Witte omgeving meer aantreffen. We moeten ons nu eerst een weg zien te banen via een paar kinderwagens alvorens we bij de bouwplaats aankomen. Daar staat momenteel de wagen van De Maotjes te pronken waar nog snel de laatste likjes verf op worden aangebracht.

Vanuit de kelder horen we nog net de overslaande stem van Big Bob…. "Joehoe, wi’j bunt hier an ’t klussen".

Bent u benieuwd of Bob sr. en Bob jr. nog wat moois gemaakt hebben in de kelder? Koop dan één van de laatste kaarten voor de pronkzitting van vrijdag.

Bob sr. en Bob jr. aan het werk in hun kelder.