CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bloemputju wint tweede prijs bij Karnavalskrakercompetitie

fallback image post metworst

Ut Bloempotju, de gelegenheidsformatie uit Zillewold heeft de tweede plaats bereikt bij de karnavalskrakercompetitie 2007…

Ut Bloempotju, de gelegenheidsformatie uit Zillewold heeft de tweede plaats behaald in de karnavalskrakercompetitie 2007 van het radiostation Optimaal FM. Toen vanmorgen om kwart voor tien de nominatie bekend werd ontplofte de sfeer bij Herberg Jan, alwaar de band en aanhangers van een gezamenlijk ontbijt aan het smullen waren.

In de studio werd de tweede plaats met luid gejuig begroet. Na de uitreiking sprak zanger Nick Gries van de band euforisch over het bereikte resultaat. "Super dat we als Bloempotju dit hebben bereikt en dat alles voor het goede doel Kika!", aldus een uit zijn dak gaande Nick Gries. De heren en dame van het gezelschap brachten het nummer live ten gehore in de studio.

De formatie is daarmee de zesde opeenvolgende productie uit Silvolde sinds 2001 die daarmee het podium heeft bereikt. De hegemonie van de Zillewoldse inbreng werd ingezet door de drie adjudanten uit een gezamenlijk initiatief van de Metworst, De Foekepot en de inmiddels ter ziele zijnde Lolbroeken. Daarna betraden onder meer Makkie veur Ruud, het jeugdcarnaval maar ook zustervereniging de Foekepot het winnaarspodium wat zoals gezegd dit jaar wordt besloten met een tweede plaats voor Ut Bloempotju! Van de 22 inzenders besloot de jury dat het nummer van De Kwatnoten uit Doetinchem uiteindelijk met de eerste plaats moest gaan strijken

Ut bloempotje van harte gefeliciteerd namens alle karnavalsvierders uut Zillewold met de behaalde prijs!!!

De deelnemers uit Silvolde aan de karnavalskraker van dit seizoen zijn vanmiddag live op het podium te bewonderen bij hét familiekarnaval bij de Metworst. U kunt hiervan uiteraard gratis getuige zijn! Gewoon ff komen bij de residentie, gezelluuuug!!

Ut Bloempotju in actie op de pronkzitting van CV de Metworst