CV de Metworst

Search
Close this search box.

Gezellig handen schudden

Een nieuw begin van een mooi jaar, Ut geet goed a'j ut samen doet!!

Een jaar is weer voorbij, een nieuw jaar hebben we weer voor de boeg. Wat vliegt de tijd voorbij, we hebben al weer 2 maanden van onze periode als hoogheden van de Metworst achter de rug. Al veel mooie momenten hebben we meegemaakt, het wordt een jaar die we niet snel zullen vergeten.

Het was gezellig druk op de nieuwjaarsreceptie, veel Metworsten hebben elkaar de hand geschud en elkaar het beste gewenst voor het aankomende jaar.

 

Verrassing van de avond was de aanwezigheid van Prins Silvius de 56e, zijn Adjudant en gevolg. Ook zij kwamen de Metworst even de beste wensen wensen en maakten meteen gebruik van de gelegenheid om een veer uit te delen aan Gertjan Schoppers en Remco van Aken. Beide heren zijn actief voor het Zillewoldse karnaval en hebben deze veer dubbel en dwars verdient.


Ook werd op deze avond het nieuwe logo gepresenteerd. Een logo waar je als Prins en adjudanten je eigen invulling aan kunt geven. Het logo is dit jaar ontworpen door Kees Derksen, vriend van Metwaldus de 52e. Hij heeft geprobeerd de drie personen te verwerken in het logo. Ook de Metworst is nadrukkelijk aanwezig want alledrie de hoogheden zijn actief binnen de vereniging.
 

Met een harde knal en veel confetti werd het nieuwe logo onthuld…
 

Ook de Kroezenhökers waren aanwezig en speelden nog een paar mooie carnavalsnummers. Het bleef nog lang rumoerig in de kroeg, tot in de kleine uurtjes werd er gezellig wat gedronken en gedanst op de plaatjes die DJ Bas Reesink en co. de zaal in slingerden.