CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Binnenkort Pronkzittingen!!!!

fallback image post metworst
Nog ff dan en dan laoten wi’j de pupkes dansen en lachen!

Nog ff dan en dan laoten wi’j de pupkes dansen en lachen! Want Zin om de lachspieren weer een ouderwets te laten werken? Dat kan want op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari houden we de pronkzittingen voor 2011. Onder het motto “Wi’j laot de pupkes dansen” geven Prins Metwaldus de 48ste (Jeroen Pothoff) en zijn adjudant Albert Pothoff om elf minuten over acht het startschot voor een grandioze en verrassende pronkzitting. Het belooft ook dit jaar weer een waar spektakel te worden met veel buut, dorpspolitiek, dans en dit alles afgewisseld door gezellige muziek.

Naast de optredens van 2 groepen Malle Metworst Meiden (dé dansgardes van De Metworst) wordt het publiek allereerst getrakteerd op een traditionele spectaculaire opening. Tevens treden deze avond Makkie veur Ruud op met “een feest van herkenning” en natuurlijk zal Bremske ook niet ontbreken. Nieuw in het programma is de dorpspolitiek met HEJ. Ook de M-band zal na haar debuutjaar nu met zangeres weer enkele meezingers de zaal ingooien. Maar dit alles is nog maar een tipje van sluier! Naast de genoemde artiesten heeft De Metworst deze avonden weer volop verrassingen in petto.

En dit onder muzikale begeleiding van de Kroezenhøkers. Wie zin heeft in een gezellig avondje uit waarbij een lach gegarandeerd is, kan nog terecht bij De Metworst. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor de vrijdag- en zaterdagavond. De kaarten kosten € 10,- per stuk en zijn te koop bij zaal ‘t Molentje en Welkoop – De Olde Bond. Wees er op tijd bij, want op=op !!