CV de Metworst

Search
Close this search box.

Bijzondere momenten maken een pronkzitting…

fallback image post metworst
Afgelopen vrijdag en zaterdag was er bij de Metworst een unicum te noteren…

Pronkzittingen kunnen amusant zijn, hillarische momenten bevatten, gezellig en sfeervol zijn maar ook bijzonder zijn. Deze stelling ging ook tijdens de zittingsdagen 2010 op.

Metwaldus werd dit jaar wel op een heel bijzondere wijze ingeluid. Zijn opa, grootvorst Jan Huls, medeoprichter van Karnavalsvereniging de Metworst, was het die Metwaldus persoonlijk introduceerde. "Voor mij als Metwaldus is dit echt bijzonder", alsdus Metwaldus de 47ste.

Dat Jan Hulst zijn carnevalesk talent nog niet is verleerd bleek wel tijdens de zittingsdagen 2010. Deze alom frisogende en sympathieke grootvorst kreeg nog altijd de lachers op zijn hand met zowel de manier waarop hij zijn kleinzoon introduceerde als ook tijdens het slotwoord dat deze grootvorst tijdens de zittingsdagen op zich nam. Ook kleinzoon Ruud Huls, nu beter bekend als Metwaldus de 47ste, die de Prins van de jeugd nog even haarfijn uitlegde wat "poggen sni’jen" betekende. Beide bijzondere momenten naar later bleek….
{flv}flash20092010/pronkzitting2010/pronkzittingzaterdagavond017{/flv}Grootvorst Jan Hulst kondigt aan {flv}flash20092010/pronkzitting2010/pronkzittingzaterdagavond004{/flv}Na afloop gaf de grootvorst nog even een dankwoord weg…