CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bestuursstagiaire Peter Pruijn gepromoveerd!

fallback image post metworst

Peter Pruijn, sinds zijn aftreden als Adjudant van Metwaldus de 46ste toegetreden als stagiaire in het bestuur…

Peter Pruijn, sinds zijn aftreden als Adjudant van Metwaldus de 46ste toegetreden als stagiaire in het bestuur, is gepromoveerd.
Na afloop van een zeer effectieve doch ook hilarische vergadering met Prins en Adjudanten, bestuur, Raad van Elf en diverse commissies, ontving Peter uit handen van Minister van Schriefwark Jos Onstein de felbegeerde bestuurspet.
De afgelopen maanden heeft Peter zich zeer verdienstelijk gemaakt middels het klaren van enkele projecten binnen het bestuur. Hij was onder andere een van de drijvende krachten achter de nieuwe spandoeken die de toegangswegen naar Silvolde sieren en ook op andere gebieden liet hij zich binnen het bestuur gelden. Een hagelnieuwe steek is derhalve zijn deel.


Van stagiar tot….

Tevens heeft hij de titel bestuursstagiaire afgelegd en heeft hij zijn nieuwe titel "Junior Executive" met trots geaccepteerd.
Ook kreeg hij van de overige bestuursleden de tip mee, de hagelnieuwe pet niet uit te lenen aan enthousiaste karnavalsvierders, daar de zoektocht naar het terugvinden naar de pet, zomaar enkele dagen in beslag kan nemen. Enkele bestuursleden weten hiervan mee te praten.
Peter heeft een en ander in dank aanvaard en tevens belooft zijn inauguratie te vieren door tijdens de zomermaanden een BBQ party te organiseren voor het gehele bestuur met aanhang om zijn promotie te vieren.