CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ben jij ook verslingerd aan de Metworst?

Ben jij ook verslingerd aan de Metworst?

Ben jij ook verslingerd aan de Metworst? Dan hebben we nu een unieke deal voor je! Ben jij in de leeftijd van 18 tm en met 21 jaar? Dan heeft de Metwordst speciaal voor jouw het jongerenlidmaatschap!
 
Wat is er speciaal aan? Voor de prijs van slechts € 10 ben je tot wederopzegging lid van dé gezelligste karnavalsclub in Zillewold!Maar dat is nog niet alles! Bij het jongerenlidmaatschap hoort daverend verslingerde actie! 
 
 
Wat dacht je van een entreekaart voor dé feestavond van het Zillewoldse karnaval die ook komend jaar door de gezelligste feestband van Nederland wordt opgevrolijkd?  En een consumptiemunt (te besteden bij onze residentie)?  én 10% korting op een karnavalsartikel bij de Olde Bond in Silvolde? En gratis entree bij de pronkenpresentatie? Als dat geen deal is dan weten we het bij de Metworst ook niet meer!
 
Voor als je bovenstaand denkt niet goed gelezen te hebben sommen we dé karnavalsdeal van dit moment nog even op. 
 
– Voor slechts € 10 ben je lid van Karnavalsvereniging de Metworst
– Je hebt gratis toegang tot de Pronkenpresentatie en kunt er dus live bij zijn als de nieuwe Metwaldus wordt gepresenteerd
– Je krijgt 1 entreekaart voor dé feestavond (zaterdagavond) waarbij dé feestband van Nederland Hike het allemaal opluisterd
– Je krijgt 1 consumptiemunt voor deze feestavond
– Je krijgt 10% korting op 1 karnavalsartikel na vertoon van je ledenpas bij de Welkoop/Olde Bond in Zillewold


Ben je van mening dat al je vrienden dit bericht zouden moeten weten? Like dan ons bericht op facebook en geef ook hen de kans deze megadeal te sluiten!
 
Aanmelden? Print dit formulier even uit via je webbrowser en lever het geheel ingevuld in bij onze secretaris Jos Onstein. Het adres staat op het formulier vermeld. 
 
De Metworst, wi'j bunt d'r an verslingerd!

NB: De entreekaarten voor de feestavond kun je op 4 januari ophalen voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie!