CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedolven worden onder een feestlawine? Het kan!

Bedolven worden onder een feestlawine?  Je zou het maar meemaken!

Bedolven worden onder een feestlawine?  Je zou het maar meemaken!

We hebben dan goed nieuws voor je. Ook in 2014 gaat Karnavalsvereniging De Metworst weer knallen en Zillewold weer onder een lawine van feestgedruis bedelven. In het karnavalsweekeinde van 2014 raak je er echt aan verslingerd!. Biertje drinken, glaasje fris drinken, lekker bijkletsen, feesten, polonaise lopen, dansen en sjansen, het houdt maar niet op, het kan er allemaal. Dit alles natuurlijk in de geheel opgedoste residentie van Karnavalsvereniging de Metworst in Zillewold!
 

Het programma voor het karnavalsweekende is inmiddels rond. Dat betekent dat ook de special guest voor het komend karnaval is vastgelegd. Nadat we op zaterdagavond de beste feestband uit Nederland Hike hebben verwelkomd en uitgezwaaid, zullen we vervolgens op zondag hét familiekarnaval hebben meegemaakt tot in de late uurtjes met de Perfect Showband. Deze band staat ook voor de Malle Metworst Middag op de maandag garant voor een fijn feestje. Zoals de laatste jaren gebruikelijk zal op deze dag een special act de dag weer compleet maken. Ook dit jaar heeft de Metworst na de Deurzakkers, Helemaal Hollands en de Gebroeders Ko weer een topact weten te bemachtigen. Niemand minder dan het landelijk bekende feestduo DE LAWINEBOYS zullen op de maandag de residentie weer in extase brengen. Daarnaast is ook dit jaar DJ Rob Spijker van de partij om de diverse onderdelen aan elkaar de mixen!
 

{youtube}hBjirDbInmQ|328|248|0{/youtube}
Sex met die kale

{youtube}5zXB8ibh5yk|328|248|0{/youtube}
Joost
Wie de Lawineboys niet kent of niet weet wat ze doen, kan eigenlijk blindelings op de naam af gaan. De Dikke Van Dale omschrijft het als volgt: la·wi·ne de; v -s, -n 1 het neerstorten van sneeuwmassa’s langs berghellingen 2 iets dat in overstelpende hoeveelheid op iemand afkomt

De tweede omschrijving is op het lijf geschreven van de Lawineboys. Tijdens een optreden wordt je bedolven onder een enorme feestlawine!! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feestdeejays. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen werden de meeste feestnummers luidkeels meegezongen. Toen de Lawineboys werden benaderd voor een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor een eigen repertoire!!  ‘Wat Zullen We Drinken’ was direct vanaf het begin een enorme feestknaller. Hierna ging alles in een stroomversnelling. De hits volgden elkaar in sneltrein vaart op. Zo hoor je inmiddels op ieder feest hun nummers voorbij komen. ‘Als We Gaan’, ‘Sex Met Die Kale, ‘Over 100 Jaar’, ‘Joost’ en ‘Laat Maar Waaien’ zitten vooraan in de cd koffer van elke feestdeejay!

Ook in het buitenland doen de Lawineboys het enorm goed. Spanje, Hongarije, Gran Canaria, Duitsland (WK 2006), Zwitserland (EK 2008), Mallorca, Oostenrijk, België en zelfs Afghanistan (ISAF) werden door de Lawineboys bezocht. Toen zich in 2003 de mogelijkheid voordeed om in Hinterglemm (Oostenrijk) een eigen skihut te openen, twijfelden de Lawineboys geen minuut. Inmiddels is het Après Ski Paleis uitgegroeid tot een begrip in Oostenrijk. Nu, 15 singles (waarvan 12 hoog in de Mega Top 100) en een album verder, zijn de Lawineboys niet meer weg te denken. Tijdens een optreden kennen de Lawineboys maar één motto: ‘Laat de Feestlawine maar los barsten’!!

Gezien het programma kijken we al uit naar het komende karnaval. Het lijkt ons verstandig deze dagen vast te reserveren in je agenda want de organisatie is er ook dit jaar in geslaagd de bodem voor een mooi feestje te hebben vastgelegd!

De Metworst! Wi'j bunt d'r aan verslingerd!
Benieuwd naar het overige programma van De Metworst? Klik dan even hier