CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

’t Is weer voorbij die mooie karnaval

fallback image post metworst

’t Is weer voorbij die mooie karnaval, die karnaval die begon op 8 november. Vele hoogtepunten kenden we als Metworsten.

’t Is weer voorbij die mooie karnaval, die karnaval die begon op 8 november. Vele hoogtepunten kenden we als Metworsten. Tijdens de pronkenpresentatie was er de bekendmaking van Prins Metwaldus de 46ste, Bart Holthausen en zijn adjudanten Peter Pruijn en Rene Roordink. Met z’n drieën trokken ze dit jaar vol enthousiasme de kar. Slechts af en toe lieten ze zich besturen vanuit hun eigen golfkar. Ook memorabel waren de twee uitverkochte pronkzittingen en wat te denken van de feestavond met Hike. Nog nooit was het zo druk op de zaterdagavond. Dat dit overtroffen werd door nog meer topdrukte op de zondag had niemand kunnen denken in hun stoutste dromen. Iedereen had er ook plezier in, er was geen wanklank in de zaal. Eén en al enthousiasme.

Met z'n 3-en op de golfkar

P&A's

Maar ja aan alles komt een einde, dus ook aan deze karnavalsperiode. Woensdag 25 februari werd deze toepasselijk afgesloten door De Metworst. Eerst even met zijn allen naar de kerk toe om het askruisje op te halen. Dat wij daar aanwezig waren werd wederom zeer gewaardeerd door de voorganger. Na de dienst vond het traditionele haringhappen plaats bij de Prins en Adjudanten en werd er nog eens teruggeblikt op die mooie karnavalsperiode…

Meer foto’s van de woensdag vindt u hier

Na het askruisje tijd voor een haring

Iedereen luistert aandachtig naar de speech van Ibe