CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anouk Roes is Metwaldus de 55e

Vrijdag 10 november, een dag voor de 11e van de 11e, is tijdens een wederom zeer druk bezochte Pronkenpresentatie Anouk Roes als prinses gepresenteerd. Samen met haar adjudant Sandra van Lent. Met het zeer krachtige motto: Wi’j hebben d’r lak an!

De prinsenpresentatie stond dit jaar in het teken van Freek Vonk. Freek was op zoek naar een bijzonder zeldzaam dier in de jungle, Prinsius Metwaldius en Adjudantius. Met ook de komst van Jan Wolkers, vele diertjes en Eva Yinek was de zoektocht bijna compleet, maar bij het zien van haaien schrok Freek en verliet hij het podium. Enkele seconden later kwamen Anouk en Sandra achter de waterval te voorschijn.

Afscheid werd er uiteraard ook genomen van Metwaldus de 54e Mark van Lent en zijn adjudant Arno van Lent. De piratenzender van de Schorre Boskraai was nog eenmaal te horen voordat de zender uit de lucht werd gehaald. Mannen bedankt voor een geweldig jaar. We hebben zeker ruum angehol’n het afgelopen jaar.

Maar naast afscheid ook veel ‘nieuwe’ gezichten binnen de Metworst, zo werden onze toneelmeesters Pim Pruijn en Twan Bongers toegevoegd aan de Raad van Elf, mogen wij Jurgen ten Have en Nicol Pothoff welkom heten bij het bestuur en werden onze nieuwe toneelmeesters, Diede Tangelder en Bram Bruijn, voor het eerst op het podium aan het werk gezet.

De avond had daarnaast een zeer afwisselend programma vol dans van onze dansmarietjes, buut en muziek waardoor de lachspieren alvast werden opgewarmd voor het nieuwe carnavalsseizoen. Ontzettend vereerd waren wij dat Meepesant uit Oeteldonk de muziek tijdens de gehele avond heeft willen verzorgen. Na het officiële programma was het nog lang, erg lang, gezellig in het café tijdens de afterparty met DJ Jari.

Klik hier voor de foto’s van de Pronkenpresentatie
En bekijk hier de foto’s van de afterparty