CV de Metworst

Search
Close this search box.

Als je geen plezier hebt…

Alaaf Metworsten! `Als je geen plezier hebt doe je iets niet goed!` Deze spreuk kwam ik tegen…

Alaaf Metworsten! Als je geen plezier hebt doe je iets niet goed!

Deze spreuk kwam ik tegen in een spreukenboekje zoals dit is samengesteld door een oud collega van mij. En waar het gaat om karnaval en voor mij De Metworst in het bijzonder gaat deze spreuk helemaal op.

Karnaval is bij uitstek een gelegenheid om lekker plezier en lol met z’n allen te maken. Op z’n tijd lekker meedoen en er daarnaast als bestuur zorgen dat een heleboel mensen het naar hun zin hebben en er plezier aan beleven. Volgens mij kun je niet in een leuker bestuur zitten dan dat van een karnavalsvereniging. Want als je er als buitenstaander tegenaan kijkt kom je al snel tot de conclusie : “die lui doen maar één ding, feesten organiseren.” En ik moet zeggen ze hebben gelijk.


Ibe Bongers

Maar naast het organiseren van activiteiten hebben we als bestuur een paar aanvullende afspraken gemaakt voor de komende jaren om de “swung” er nog meer, dan nu al het geval is, in te houden. Als eerste hebben we daarbij voor ons zelf vastgesteld wat voor een karnavalsvereniging we willen zijn: “De Metworst “ staat voor: “een gezellige vereniging, midden in het karnaval. Met een carnavalsprogramma voor de gehele familie”

Om dit te realiseren gaan we o.a. door met:
• Het voeren van een actief en professioneel PR beleid.
• Het organiseren van een hoogwaardig carnavalsprogramma voor de hele familie
• Blijven we actief nieuwe leden werven
• Zorgen we ervoor dat we financieel de zaken op orde houden.
• Zijn we gestart met de voorbereidingen van ons 44- jarig jubileum
• Willen we prettig samenwerken met de andere verenigingen / vriendengroepen actief binnen het Zillewolds karnaval.

En toen wij dit met elkaar hadden afgesproken zijn we weer verder gegaan met waar we goed in zijn. Het met plezier organiseren van het carnavalsfeest bij “De Metworst”. Allen veel creatieve inspiratie in de komende weken en veel plezier hierbij en is de lol er niet dan doe je zelf iets niet goed.

Ibe Bongers
Voorzitter