CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Als je feest geeft dan tracteer je!

fallback image post metworst

Beste Metworsten, als eerste wens ik jullie allen vanaf deze plaats het allerbest toe voor 2008. En met dit allerbeste…

Beste Metworsten, als eerste wens ik jullie allen vanaf deze plaats het allerbest toe voor 2008. En met dit allerbeste bedoel ik dat het een gezond, gezellig en karnavalesk Metworst jubileumjaar mag worden.

Een wel heel bijzonder jaar voor onze vereniging met in de komende weken heel veel activiteiten voor de boeg waarin voor een ieder wat wils in is weggelegd. Het resultaat van maanden voorbereidingen komt nu stukje bij stukje in de spotlights te staan. Hou dan ook de website in de gaten voor het allerlaatste karnavalsnieuws zodat je van alle activiteiten niets hoeft te missen!

Als je feest geeft dan trakteer je!


Ibe Bongers

Één van de zaken welke zondag 6 januari in het kader van ons jubileum is gepresenteerd, betreft de herinneringsonderscheiding. Deze onderscheiding is bestemd voor al onze medewerkers en uiteraard voor al onze leden. Tijdens het afhalen en of kopen van de kaarten voor de pronkzittingen zijn de eerste uitgereikt aan medewerkers en leden.

In de komende weken zullen ook de andere personen deze unieke onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Mocht je om een of andere reden deze onderscheiding mislopen laat het mij of één van de andere bestuursleden even weten. Dan zorgen we ervoor dat deze unieke onderscheiding ook jouw kant op komt.

Voor komende zaterdag 12 januari staat de receptie gepland in het kader van ons 44 jarig bestaan, als voorzitter weet je wat er allemaal gaat gebeuren tijdens het karnaval. Wat de receptie betreft, ook hier staan mij als voorzitter maar ook voor de andere bestuursleden nog de nodige verrassingen te wachten.

Kaarten pronkzittingen
Twee weken later staan dan twee dagen pronkzitting te wachten, een mega manifestatie die zijn weerga niet kent. Ik wil een ieder adviseren hier zo snel mogelijk kaarten voor te bemachtingen want ook dit belooft een fantastische maar vooral gezellige avond te worden. Wees er snel bij derhalve want de kaartenverkoop is volop bezig!

Tot slot hoop ik u graag aanstaande zaterdag te zien of bij één van de andere activiteiten in de komende weken.

Metworst
Driewerf Alaaf!!!
Ibe Bongers
Voorzitter

Ere-voorzitter Wim Veenhuizen krijgt de speld van de huidige Voorzitter Ibe Bongers opgespeld. ff poseren voor de fotograaf!