CV de Metworst

Search
Close this search box.

Alard smult van een heerlijke Jos de Bakker taart!

fallback image post metworst

Met het zonnetje hoog aan de hemel en 33 graden op de thermometer was het voor De Metworst geen zomerreces. De 3e juli stond namelijk al een tijdje in de agenda’s genoteerd om een bezoek aan de studio van Optimaal FM te brengen.

De overheerlijke slagroomtaat van Jos de Bakker

Met het zonnetje hoog aan de hemel en 33 graden op de thermometer was het voor De Metworst geen zomerreces. Op de 3e juli stond namelijk al een tijdje een bezoek aan de studio van Optimaal FM in de agenda’s genoteerd. Vandaag had namelijk Alard Ross zijn 666ste uitzending van het programma Van Mo’jn tot goedgaon". En 666 is natuurlijk een karnavalesk jubileum.

Prins Ruud heeft zojuist de taart overhandigd
Lekker smullen!

Dus togen deze morgen Prins en adjudant in zomeroutfit en de weerboer van het Oosten overigens met vervangend vervoer want zijn blauwe bus was stuk! (noot van de redactie: de Prins was vanmorgen wel alderbastend vroeg op het terrein van Gerrit, volgens ons zit hij achter de sabotage want nu kwamen ze samen met een rode auto…) Ook de Minister van Informatie en zijn kids waren mee met in de aanslag een overheerlijke slagroomtaart die mede mogelijk was gemaakt door Jos de Bakker.

 

In Wehl aangekomen werden natuurlijk de nodige felicitaties overgebracht aan de jubilaris en zijn sidekick vakman Johnny. Na allereerst een lekker koud ijsje te hebben gegeten, werd door Alard het mes gezet in de heerlijke taart van Jos de Bakker. En zo’n taart was wel een welkome aanvulling voor de magen van de heren. Aangezien er overal behoorlijk wat gerstennat in was gegaan de avond tevoren bij de overwinning van Nederland op Brazilië. Alard en Vakman Johnny hadden de wedstrijd bekeken op groot beeldscherm in cafe ’t Hemeltje in Ulft. De Metworsten hadden de wedstrijd in de kroegen in Silvolde gekeken.

Jos bedankt voor de heerlijke taart en Alard nogmaals proficiat en op naar de 777ste uutzending.

Vaak bu'j te bang!
Een stilleven buiten bij de studio Een bekende Zillewoldse artiest met zijn vakgenoten
Heerlijk! Ruud snijdt de stukjes taart