CV de Metworst

Search
Close this search box.

Alard Ross live bij Lentekarnaval

Het lentekarnaval zal om 09.00 uur van start gaan met een live uitzending van het programma Van mo’jn tot goed gaon. Alard Ross van Optimaal FM zal dit vanuit ’t Molentje gaan presenteren. U kunt hierbij …

Het lentekarnaval zal van start gaan met een live uitzending van het programma Van mo’jn tot goed gaon. Alard Ross van Optimaal FM zal dit vanuit ’t Molentje presenteren.
Een unieke gebeurtenis! Vooral omdat er die dag 2 jubilarissen zijn zal het een hele speciale uitzending worden. Jazeker 2 jubilarissen want op deze dag presenteert Alard voor de 555ste keer zijn programma, kan het karnavalesker tijdens het 44-jarig jubileumfeest van De Metworst. U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn om gewoon een praatje te maken of plaatje aan te vragen. Misschien kun je je eigen zeskampteam voorstellen in de uitzending. Of wil je Alard feliciteren met zijn jubileum alles mag. Kortom wandel gewoon ff binnen, drink een bakje koffie en blijf gezellig hangen. Alard zal om 09.00 uur met de uitzending starten en het duurt tot 12.00 uur.

Bijgaande foto’s zijn gemaakt tijdens het vorige jubileum van Alard in 2006: 444x van Mo’jn tot goedgaon!