CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afscheidstournee Metwaldus de 49ste

fallback image post metworst

Metwaldus de 49ste Bertus en zijn adjudant Toon, zijn aan een ware afscheidstournee begonnen.

Metwaldus de 49ste Bertus en zijn adjudant Toon, zijn aan een ware afscheidstournee begonnen. Zie hier hun verslag van hun bezoekjes aan de jongste Metworsten:

Vrijdag 2 november zijn we onze afscheidstournee begonnen bij Heiko en Marlies en Niels. Na een eigen korte zangparade van Niels (ook wel huilen genoemd) konden we kennis maken met Niels. Na het overhandigen van een cadeautje, was Niels helemaal in z’n pret met de emmer met blokken. Je kon het van zijn gezicht af lezen dat hij genoot van zijn nieuwe speeltje. Ook de grijze kakatoe was van de partij. Al werd ons uitgelegd dat hij mee zou praten heeft ie toch zijn snavel dicht gehouden Misschien uit respect voor de P&A? Het was gezellig met de nodige koffie met cake. En Niels hebben we opgenomen in de Metworstfamilie.


Niels wil d’r ook graag bij zitten


P&A op de foto met Job
Dinsdag 6 november zijn we bij Dennis en Annemarie en Job geweest. Jop vond het allemaal prachtig. Heeft zich eigenlijk alleen maar laten zien met een lach op zijn gezicht. En ook Job was al snel helemaal bezig met zijn emmer met blokken. Hadden wij ff de tijd om met pa en ma bij te praten over het afgelopen jaar. Ook Job behoort nu tot de Metworstfamilie. Met de nodige koffie en roze koek (de blauwe koeken waren volgens Dennis op) achter de kiezen moesten we nog één nieuwe telg van de Metworstfamilie bezoeken.

En wel een jonge dame, Aukje genaamd. Waren de beide voorgaande bezoeken al flinke kerels, hier ging het om een pasgeborene. En wij zijn er trots op dat we de eerste namens De Metworst waren die Aukje een bezoek hebben gebracht. Onder het genot van een bakje koffie en beschuit met muisjes mochten we haar bewonderen. En het is een hele mooie dame. (Niels en Job, hou haar in het vizier hoor). Gelukkig kwam Remco met het idee om maar geen 2de kop koffie aan te bieden en konden we proosten op een geslaagde avond.

Namens Prins Bertus en Adjudant Toon willen we de ouders hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Het was wederom zeer geslaagd.

Prins Metwaldus de 49ste en Adjudant Toon


P&A op de foto met Aukje