CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adjudant René ondergedoken!!

fallback image post metworst

 

Tijdens de Pronkenpresentatie op de 11e van de 11e waren er al beelden te zien van Stroombroek en de hobby van één van de Adjudanten, René Roordink, duiken !!

 

 

Tijdens de Pronkenpresentatie op de 11e van de 11e waren er al beelden te zien van Stroombroek en de hobby van één van de Adjudanten, René Roordink, duiken !!

Zondag 11 januari was Adjudant René, de linkerhand, van Metwaldus de 46ste weer aanwezig op Stroombroek. Terwijl het ijs en ijskoud was rond Stroombroek en honderden Achterhoekers zich vermaakten met het schaatsen van een rondje Stroombroek was René hier met andere plannen. Op zijn eigen manier gooide hij deze middag “De beuk erin”!

Daar gaat ie!
Op de goede afloop

Als fanatiek en zéér ervaren duiker vond René het nodig om wat extra reclame te gaan maken voor De Metworst en zijn passie duiken. Hoe kun je dit nu beter doen dan op een winterse zondag te gaan ijsduiken in Stroombroek. Dit alles onder toeziend oog van Metwaldus de 46ste en Adjudant Peter, de rechterhand, en honderden andere belangstellenden besloot René het Braamtse water in te gaan. Door omstanders werd gesuggereerd dat nu eindelijk duidelijk werd waarom Metwaldus voor twee adjudanten had gekozen. Als echte adjudant ging naast de duikuitrusting natuurlijk ook de steek mee het water in. Hangend aan een oranje draad werd vervolgens het ijskoude water van heel dichtbij opgezocht.

Na een kleine 5 minuten ondergedoken te zijn geweest, kwam hij wel heel toepasselijk weer boven water. Bij het terugzien van zijn adjudant keerde ook de rode kleur op het gezicht van Metwaldus terug. Komende zaterdag tijdens het bezoek van Metwaldus en zijn gevolg aan de karnavalsvereniging van Megchelen gaat er geproost worden op deze succesvolle ijsduik.

Rene is d'r klaar voor: De beuk d'r in!
De steek is toch wel het belangrijkste deze middag. ff voelen of het niet te koud is...
Succes !!! Onder toeziend oog van Metwaldus de 46ste

ff een kiekje onder water