CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adjudant Bas en Anouk ook trotse ouders!

fallback image post metworst
"Al ut goeie kump in drieën" moet Adjudant Bas gedacht hebben, toen hij aantrad als adjudant van Prins Metwaldus de 45ste…….

"Al ut goeie kump in drieën" moet Adjudant Bas gedacht hebben, toen hij aantrad als adjudant van Prins Metwaldus de 45ste. Want voor de derde keer binnen korte tijd is er een klein Metworsttelgje geboren. Adjudant Bas Roes en zijn vrouw Anouk hebben een wolk van een dochtertje gekregen met de wonderschone naam Tess. Dinsdagmorgen 26 augustus, vroeg in de ochtend, ging per sms verkeer het grote nieuws al rond: wij zijn de gelukkige ouders van een kerngezond dochterje, gewicht 2935 gram en 48 cm lang. De apetrotse ouders maken het goed en de kleine Tess nog beter. Ze oefende de eerste danspasjes al in de buik van mama, maar nu gaat ze helemaal los. Waar zou ze dat van hebben?

Trotse moeder Anouk met de klein Tess
Zien wij daar nu al een rood/witte outfit? Bas en Anouk: van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje. Tess, van harte welkom in de grote Metworstfamilie. Metwaldus is er intussen maar druk mee, hij mag weer op kraamvisite.