CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvangstijden deelnemende teams

Vandaag zijn alle Zillewoldenaren op de hoogte gebracht van het Lentekarnaval. De deelnemende teams willen we graag nog even het volgende meegeven …

Vandaag zijn alle Zillewoldenaren op de hoogte gebracht van het Lentekarnaval. De contactpersonen van het team hebben we reeds geïnformeerd, maar ook de overige deelnemers van de teams willen we graag nog even het volgende meegeven:
Huis aan huis is het prachtige full-color programmaboekje verschenen met daarin het complete dagprogramma. Op de middenpagina staat breed uitgemeten het spelschema van de zeskamp. Hier staat aangegeven dat de eerste teams om 15.30 uur beginnen met hun spelactiviteiten. We verzoeken de teams toch om zich al om 14.30 uur voltallig te melden. Want voordat het eerste startschot wordt gegeven, willen presentator Nick Gries en Prins Metwaldus de 45ste op een olympische wijze alle teams aan het publiek voorstellen. Dit is de officiële aftrap van de zeskamp en staat gepland om 15.00 uur.

Dit is het aanvangstijdstip welke ook reeds in alle communicatie uitingen naar voren is gebracht. Om niet in tijdnood te komen én te voorkomen dat er incomplete teams bij de opkomst zijn, doen wij dus het verzoek aan de teams om zich uiterlijk 14.30 uur met het voltallige team bij de jurywagen te melden.

Alleen dan kan de zeskamp om 15.00 uur met een zeer spectaculaire opening van start kan gaan. We rekenen op ieders medewerking voor een overdonderende opening en dat het publiek van het begin af aan kan genieten van een prachtige middag.

(links op de foto is presentator Nick Gries in aktie tijdens de pronkzitting van 2007, hij en zijn collega’s van ’t Bloempotje traden toen op met hun hitsingel "Bier in mijn alcohol". Waarvan de opbrengst ten goed kwam aan Kika.