CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanpassingen aan de website

fallback image post metworst

De voorzitter opende traditioneel de website, maar hieraan vooraf ging uiteraard het nodige onderhoud. Daarnaast heeft de redactie de site op enkele …

De voorzitter opende traditioneel de website, maar hieraan vooraf ging uiteraard het nodige onderhoud. Daarnaast heeft de redactie enkele vernieuwingen aangebracht en aanpassingen verricht aan zaken die op de achtergrond meedraaien.

We staan aan de start van een nieuw jaar cv de Metworst online! Een jublieumjaar ! Ook in dit jublieumjaar zal de redactie zal zich net als vorig jaar inspannen om u als bezoeker van deze website weer up tot date te houden omtrent het nieuws dat voorhanden is aangaande de Zillewoldse carnaval. De redactie besteed dit jaar uiteraard extra aandacht aan de festiviteiten rondom het jubileum die u uiteraard op deze website "live" kunt aanschouwen, het zij door verslaggeving, foto- en videomateriaal of op enigerlei andere wijze.

Voor dit moment geven wij u aan wat er zoal aan de site is gewijzigd, dan wel nieuw is toegevoegd. De website zal tot aan de start van het karnavalsseizoen nog de nodige uitbreidingen krijgen maar op veler verzoek is de site nu reeds online gezet.

Archief van de vorige karnavalsjaren
Met ingang van het karnavalsjaar 2006 heeft de website een belangrijke wijziging ondergaan. De redactie heeft alle publicaties vanaf de start van deze website (in het jaar 2004) ondergebracht in het nieuwe websysteem. Daardoor zijn met ingang van heden al nieuwsfeiten, achtergronden, fotomateriaal en andere zaken die u vorig jaar, maar ook daarvoor op deze site hebt kunnen lezen beschikbaar in het archief. Even herinneringen ophalen? Het kan middels de keuzes in de diverse achieven of met de handigde zoekfunctie rechts op deze pagina. Het archief is nog in bewerking maar wordt in de komende periode afgerond.

Nieuw fotoboek
De redactie heeft met ingang van dit jaar een nieuw fotoboek in gebruik genomen. In het nieuwe fotoalbum kun je per carnavalsjaar de foto’s nogaals bekijken. Het oude systeem is beschikbaar gebleven maar slechts in funktie vanuit de diverse gepubliceerde artikelen.

Binnenkort
Binnenkort kun je op deze website weer de nieuwe hoogheden verwachten. Ook dit jaar zullen de hoogheden zich voor een ieder op deze website voorstellen. Kort na de prinsenpresentatie kunt u hier uitgebreid kennismaken met Prins Metwaldus de 45e en zijn adjudant!

Overige uitbreidingen
Momenteel werkt de redactie nog aan diverse technische uitbreidingen. Hierdoor zal het opvragen van de diverse pagina’s sneller verlopen en zullen diverse andere zaken sneller beschikbaar komen.

Een idee of artikel?
Hebt u een leuk idee of artikel voor deze website? Uiteraard is de Metworst een dynamische vereniging en willen we ook dit jaar al het nieuws rondom het Zillewoldse karnaval verslaan! Schroom derhalve niet uw bijdrage in te leveren via het mailadres info@cvdemetworst.nl