CV de Metworst

Search
Close this search box.

Pronkenpresentatie op vrijdag 10 november 2017

Eenmalig verplaatsen we onze pronkenprestatie naar de vrijdagavond. Lees hier meer over het hoe en waarom.

Beste Metworsten en Metworsterinnen,

Carnaval in Zillewold is een waar dorpsfeest die door vele jaar in jaar uit weer gevierd wordt. Uit de gehele regio bezoeken mensen Zillewold. De kracht van de carnaval in ons mooie dorp is de samenwerking tussen de carnavalsverenigingen. Hierdoor waarborgen wij een feest voor jong en oud.  

De Jeugdcarnaval bestaat 55 jaar

Samenwerken en iets moois neerzetten voor Zillewold en de omliggende regio betekend ook rekening met elkaar houden.
Op 11 november bestaat de jeugdcarnaval precies 55 jaar. Dit willen ze groots vieren met een jubileumfeest. Ook zal op deze dag in tegenstelling tot andere jaren de nieuwe jeugdprins gepresenteerd worden.
Om de jeugd de kans te geven een memorabel jubileumfeest te geven waarbij de Metworst natuurlijk niet mag ontbreken, hebben wij besloten onze Pronkenpresentatie dit jaar éénmalig te verplaatsen naar vrijdagavond.

Pronkenpresentatie op  vrijdag 10 november

Op vrijdag 10 november zullen wij met een mooi afwisselend programma van diverse aard afscheid nemen van Metwaldus de 54e Mark van Lent en zijn Adjudant Arno van Lent en zullen wij rondom de klok van 23.11 uur Metwaldus de 55e presenteren.
Voor onze leden is de toegang tot deze avond zoals gebruikelijk gratis. Mocht u het afgelopen jaar een nieuwe partner, buren of vrienden hebben gekregen, neem ze gerust mee! Ook zij zijn van harte welkom en hoeven geen entree te betalen.

Wij zien u graag op vrijdag 10 november bij de officiële aftrap van een nieuw carnavalsseizoen bij de Metworst!

Namens het bestuur en met carnavaleske groet,
Sander Klomberg, interim-voorzitter

Carnaval vieren bij de Metworst! I'j mot ut ruum anhol'n