CV de Metworst

Search
Close this search box.

777x Van Mo’jn tot Goedgaon

fallback image post metworst

Zaterdag de 22ste september stond al een tijdje genoteerd om eens naar de andere kant van de Iessel te fietsen en een bezoek te brengen aan de studio van Optimaal FM.

Zaterdag de 22ste september stond al een tijdje genoteerd om eens naar de andere kant van de Iessel te fietsen en een bezoek te brengen aan de studio van Optimaal FM. Nadat we ons verzameld hadden bij Jos de Bakker en zijn heerlijke taart in ontvangst namen zetten we met taart en rood-witte das koers richting Ulft.

Dat was eens wat anders dan tot voor kort. Toen moesten we nog in de blauwe bus van Gerrit richting Wehl. Maar goed nu mochten we naar de prachtig vernieuwde studio van Optimaal FM in het DRU gebouw. Alwaar Alard en Johnny druk bezig waren met het verzorgen van de 777ste uutzending van Van moj’n tot Goedgaon.

Na een vakkundige rondleiding door het gebouw verzorgd door Gerrit, ("Disse deur zit op slot, maor hierachter zit de administratie. Disse deur zit op slot, maor hierachter zit opnamestudio 1. Disse deur zit op slot, maor hierachter zit opnamestudio 2. Disse deur zit op slot, maor hierachter zit opnamestudio 3. etc…) werd de taart aan Alard overhandigd en werden de nodige felicitaties uitgedeeld.

Nadat we voorzien waren van koffie, het grootste gedeelte van het gebak zelf opgegeten hadden (zonder te knoeien op de nieuwe vloerbedekking…). Peter en Gerrit hun woordjes hadden gedaan, stapten we weer op de fiets richting Zillewold.

Alard nogmaals proficiat en op naar de volgende 111. En Jos nogmaals dank voor de taart.