CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

44 jaor jong, ut mot weer goed gaon

fallback image post metworst

Een heel jaor karnaval wie had dat veurig joar nog gedacht ? Ik niet en ok niet dat ik er zo dicht be’j mocht zitten. Als tiedelijke zittingspresident op de bühne…

Een heel jaor karnaval wie had dat veurig joar nog gedacht ? Ik niet en ok niet dat ik er zo dicht be’j mocht zitten. Als tiedelijke zittingspresident op de bühne ku’j alles goed volgen. Het zal niet met vallen um de boel an elkaar tepraoten maor ik zal mien best doen. Wat dat betreft het Peter Arentz, den ik vervangen mot, het dit jaor wat makkelijker. Hie kan als prins met zien twee adjudanten zelf lekker op de kont blieven zitten.

Het jubileumjaor is met vuurwerk begonnen en zal zo’n betjen het hele jaor in het teken staon van de jeurige metworst. Een machtig mooie pronkenpresentatie en een heel gezellig receptie hebt we’j alweer achter de rug. Moar de rest geet ook goed kommen.

Vül veurbereiding zal er weer veur zurgen dat het weer een mooie aovond zal worden met de pronkzitting. De rest van het jaor zullen we’j mekaar nog geregeld tegen kommen want er zit nog vül meer in het vat. De kommende tied goed op de website van de Metworst kieken zodat niemand wat hoeft te missen.

Ik wensen alle mensen die het karnaval een warm hart toe dragen een ommundig mooi en gemuudelijk feestjaor toe met CV de Metworst!

Een driewerf Alaaf!!!
Tiedelijk zittingspresident
Gerrit Vossers