CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

3x feest bij Q&Q

fallback image post metworst

Afgelopen zaterdag hadden Willem & Tonny van Horik alle reden om een groot feest te geven. De zaak Quintec bestaat 15 jaar ….

Afgelopen zaterdag hadden Willem & Tonny van Horik alle reden om een groot feest te geven. De zaak Quintec bestaat 15 jaar, 12,5 jaar getrouwd en Tonny zag een paar dagen ervoor Sara. Kortom zoals Metwaldus afgelopen karnavalsseizoen al zei: "Al ut goeie kump in drieën!" Reden voor Metwaldus om er eens voor te gaan zitten en een mooi stukske proza voor Willem & Tonny te schrijven.

Beste Tonny, Willem en natuurlijk Jordi,

Namens CV De Metworst mag ik als Prins Metwaldus de 45ste het woord aan jullie richten.

We zitten als vereniging al in een prachtig en gedenkwaardig jubileumjaar, een jubileumjaar waar jullie sowieso al zeer nauw betrokken zijn geweest. Tal van Metworst rekwisieten zijn hier in de Quintec hal gebouwd en opgeslagen. Altijd onder het genot van een lekker kopje koffie met zelfgebakken koek, een koel biertje of een lekkere stamppot tijdens Kerstavond. Maar ook de afgelopen jaren hebben jullie laten zien een echt rood/wit hart te hebben. We hebben samen al een hoop leuke en gezellige momenten meegemaakt en nu hebben jullie ook nog eens jullie eigen jubileum.

Zoals ik het van jullie aangenomen zoon Bob de Bouwer begrepen heb is het hier in dit Metworst bolwerk de hele week al feest, maar vandaag komt deze feestweek tot zijn hoogtepunt.

Want jullie hebben niet 1 jubileum, nee, jullie hebben er meteen drie!
Vandaag vieren jullie het 15-jarig bestaan van Quintec, dat jullie 12,5 jaar getrouwd zijn EN dat Tonny Sarah is geworden. Dit alles onder het prachtige motto: Al ut goeie kump in drieen!
Een prachtig motto al zeg ik het zelf:
Al ut goeie kump in drieen! Tonny, Willem en Jordi
Al ut goeie kump in drieen! Familie, vrienden en gezelligheid
Al ut goeie kump in drieen! Quintec, De Metworst en een feestje bouwen

Ik zal het verder niet lang maken, want jullie zitten niet te wachten op lange speeches en het gaat van onze drinktijd af.
Al ut goeie kump in drieen: het is droog (Gerrit bedankt), d’r is een natje (Molentje ook bedankt) en d’r is een band van drie keer niks, dus alle ingrediënten zijn aanwezig om er een historisch mooi feest van te maken.

Namens de gehele CV De Metworst feliciteer ik jullie met alle behaalde jubilea en hopen wij dat er nog vele mogen volgen en dat wij als vereniging maar vooral als vrienden nog lang van jullie fijne mensen mogen genieten.