CV de Metworst

Search
Close this search box.

1e Oude IJsselstreek Prinsentreffen (3)

Op vrijdag 26 september is door Stichting Iseldonk het 1e Oude IJsselstreek Prinsentreffen georganiseerd. Doel van deze avond; door samenwerking met elkaar het levendig houden van het karnaval in onze regio.

Alle karnavalsverenigingen uit de Oude IJsselstreek waren dan ook goed vertegenwoordigd. Karnaval leeft in de Oude IJsselstreek, maar om dit ook zo te houden is samenwerken met elkaar erg belangrijk. Verschillende sprekers van diverse verenigingen kwamen aan het woord, zo ook onze eigen voorzitter Peter Pruijn. Hij benadrukte dat saamhorigheid binnen een vereniging erg belangrijk is en dat je gebruik moet kunnen maken van elkaar om een succesvol en vooral gezellige karnaval te organiseren.
 
De avond werd afgewisseld met dans, buut en verschillende sprekers. Kortom, een gezellige avond waar diverse connecties zijn gelegd om, met z'n allen, het karnaval in de Oude IJsselstreek levendig te houden.
Uiteraard werden alle aanwezige hoogheden nog even op de gevoelige plaat vastgelegd voor een mooie herinnering aan deze avond.