CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

11e van de 11 in köln

Maandag de 11e van de 11e, 2 dagen na onze eigen Prinsenverkiezing pakten een aantal Metworsten de trein naar Köln om daar de start van het karnavalsseizoen mee te maken.

Maandag de 11e van de 11e, 2 dagen na onze eigen Prinsenverkiezing pakten een aantal Metworsten de trein naar Köln om daar de start van het karnavalsseizoen mee te maken. Dit betekende na een zwaar weekend weer vroeg uit de veren omdat om precies 11 over 11 het feestgedruis van start gaat, Dus om 06.30 uur stonden de meesten al weer fris en fruitig voorzien van karnavaleske kleding klaar. Op naar de trein in Emmerich. Daar werd meteen het ontbijt geserveerd, zo waren er heuse Metworst eieren, stukjes metworst en blokjes kaas. Kortom er werd een goede bodem gelegd voor de lange maar gezellige dag. Ook de adjudant van de Foekepot wilde het graag eens mee maken en werd zo als 12 man aan het gezelschap toegevoegd.

Het was indrukwekkend om te zien hoe een 100.000 man/vrouw aftellen tot 11.11 uur om vervolgens massaal de leidjes van de Höhner te gaan zingen. Het weer was ons ook goedgezind met een zonnetje en een temperatuur van 11 graden. De rest van de dag bestond uit kroegjes bezoeken en feesten met Nederlandse dweilorketsen. Kortom een leuke 2e start van het seizoen.