CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeskampteam De Berkenlaan

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 4 met …

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 4 met De Berkenlaan, zij spelen een thuiswedstrijd op het veld van Marco Immink gelegen aan …. juist ja de Berkenlaan.

Team De Berkenlaan
Er is door de Berkenlaan hard gewerkt aan het samenstellen van het team voor de zeskamp. Er is een selectiecriteria gehanteerd waarbij potentiële kandidaten eerst getest werden of zij daadwerkelijk geschikt waren voor deze prestigieuze strijd. Deze selectie heeft veel tijd in beslag genomen.
Om 17 mei goed voorbereid aan de start te verschijnen zijn we vervolgens met het hele team gaan trainen. Eerst op hoogtestage in de bergen van Zwitserland. Hier hebben we gemerkt dat het met het uithoudingsvermogen van ons team wel goed zit.
Na deze training hebben we enkele dagen doorgebracht in het lauwe water van de Middellandse zee om zo toch goed voorbereid te zijn op zomerse omstandigheden. Onze Joker hebben we naar een cursus diepzee duiken gestuurd. Hij kan nu heel diep in het glas kijken. Om onze conditie te behouden brengen we nu een regelmatig een bezoek aan een sportschool om onze après-ski conditie op peil te houden.
Tot slot, we blijven zoeken om het team een verdere kwaliteitsimpuls te geven, hiervoor wordt binnen en buiten de "Berkenlaan-markt" gescout!
De Berkenlaan heeft er zin in om 17 mei de strijd aan te gaan, we doen dit onder het motto: "al ’t goeie kump van de Berkenlaon"

De volgende deelnemers worden aan de start verwacht;
Evert Rentink
Ron Plate
Toon en Loes Steentjes
Sandra Bongers
Frank Ros
René en Ingrid Roordink
Corlet Holthausen
Jorik Tangelder
Peter Pruijn
André Tangelder (Technisch teambegeleider)

Vacature: masseuse, moet aantrekkelijke jongedame zijn die de atleten van de Berkenlaan op zijn tijd kan bij staan!