CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Willem van de Bult onderscheiden

fallback image post metworst

Afgelopen woensdag ontving Willem van de Bult samen met zijn vrouw als één van de eersten de onderscheiding van Metwaldus de 46ste en zijn adjudanten.

Afgelopen woensdag ontving Willem van de Bult samen met zijn vrouw als één van de eersten de onderscheiding van Metwaldus de 46ste en zijn adjudanten. In de werkplaats van de wagenbouwers van De Metworst vond de uitreiking plaats. Bart vond het een grote eer om als Metwaldus de 46ste, maar vooral ook als wagenbouwer, Willem te onderscheiden. Al jarenlang vormen ze samen met de andere wagenbouwers een team en hebben ze samen al veel op, onder, naast de wagen beleefd.

Tina & Friends aan het pappen
De welverdiende onderscheiding voor Willem en Rikkie

Willem en Rikkie aanvaarden de onderscheiding in grote dank en Willem onthulde dat hij stiekem toch wel verwacht had dat Bart nog eens Prins zou worden. Na de officiële plechtigheid werd er uiteraard geproost op de onderscheiding en nam Willem plaats achter zijn vertrouwde frikadellendraaier. Want al die incidenten met frikadellen op de grond, deden zijn rust de afgelopen tijd geen goed. Van daaruit zag hij ook al weer dat de heren geen rekening hadden gehouden met de maten van de wagen. “Hi’j is weer te hoog! Den kan d’r niet uit.”

Het bleef daarna nog lang gezellig bij McBult, want niet alleen de wagenbouwers waren woensdag aanwezig. Ook Tina Lady and friends waren al vanaf 7 uur aan het pappen en nathouden. Omdat o.a. door hun aanwezigheid afgelopen vrijdag er een lichte achterstand was opgelopen bij het plakwerk van de wagen, waren ze vandaag met een stel dames aanwezig. Zelfs de Minister van Informatie kwam eens uit zijn luie stoel achter de PC vandaan om de handen uit de mouwen te steken. Het resultaat mocht er zijn. Met een kleine 20 man aan het werk, zonder noemenswaardige pauzes zat de wagen aan het eind van de avond potdicht. Helaas moest Stef het geheel vroegtijdig verlaten ivm zijn strooidienst. Het kon nog wel eens glad worden ’s nachts, met hier en daar een glijpartij met de fiets.

Willem en Stef werken zich helemaal in het zweet