CV de Metworst

Search
Close this search box.

Succesvolle Kaartverkoop en nieuwjaarsreceptie!

De Pronkzitting voor 2020 zijn in een recordtijd uitverkocht!

Op zaterdag 11 januari startte de kaartverkoop voor de pronkzittingen van 2020. Op Valentijnsdag 14 februari zal onze eerste van twee pronkzittingen plaatsvinden en een dag later op zaterdag 15 februari de tweede pronkzitting. Om half 8 stond er al een lange rij buiten bij onze residentie ’t Molentje terwijl de verkoop pas om 8 uur zou gaan starten. Toen het 8 uur was opende Metwaldus samen met zijn adjudant de deuren en werd iedereen verwelkomd met een handdruk en de beste wensen voor 2020.

In ongeveer 45 minuten waren we helemaal uitverkocht! In misschien een recordtijd gingen alle kaarten over tafel. De kaarten voor de feestavond met Q5 New Style en DJ Jari konden ook voor het eerst worden gekocht, ook hiervoor kwamen vele feestvierders naar het Molentje. Mocht je nog geen kaarten hebben, vanaf dinsdag 14 januari zullen de kaarten te koop zijn bij de Welkoop in Silvolde en natuurlijk in onze residentie ’t Molentje.

Na de kaartverkoop hebben we in een gezellig drukke kroeg geproost op het nieuwe jaar. Voorzitter Sander Klomberg keek samen met alle aanwezigen nog even terug naar 2019, maar keek vooral naar het nieuwe carnavalsjaar. Er zijn een aantal data die alvast genoteerd kunnen worden in ieders agenda. Op vrijdag 24 januari zal een nieuwe editie van Carnaval met een G plaatsvinden. En op zaterdag 16 mei zal de tweede editie van de Zeepkistenrace plaatsvinden.

Vervolgens was het de tijd voor Metwaldus de 57e Marco Immink en zijn adjudant Frank Pothoff. Achter de schermen is er hard gewerkt en werd hun persoonlijke logo en onderscheiding ontworpen en gemaakt. Aan het eind van zijn speech trokken Metwaldus en adjudant de rode doek van de schildersezel en daar zagen we het prachtige logo. Een logo dat natuurlijk ontzettend goed past bij deze heren en bij de Metworst. Na dit moment werd er nog tot in de late uurtjes gezellig nagepraat en geproost.

  

Klik hier voor met meer foto's van deze avond!

Carnaval bij de Metworst! Wi-j redden ons d'r wel met!