CV de Metworst

Steek aan de Teek 2.0

Als tweede Steek die aan de Teek staat hebben wij het liefje van de Metworst Adjudante in het jaar 2002 bereid gevonden zich voor te stellen. 
Als tweede Steek die aan de Teek staat hebben wij het liefje van de Metworst Adjudante in het jaar 2002 bereid gevonden zich voor te stellen. Deze Steek werd door de knappe Adjudante aangestoken met het Metworst-virus.  Er stond toen nog een vacature open voor Vaandeldrager. Van het één kwam het ander en zo had de Raad van elf van CV de Metworst er in 2003 een nieuw raadslid bij.
  
Graag stellen wij aan u voor: de zoon van Jan en Dorie van de Melkweg en de vent van Debby Knikkink; Freek Raben! De eerste herinnering die Freek heeft aan de Metworst is van héél lang geleden op een zaterdagavond met de karnaval in onze residentie ’t Molentje. Zijn gekste herinnering was toch wel de prinsenpresentatie zonder aanwezigheid van de hoogheden zelf. En zijn leukste herinnering is de presentatie van de twee vrouwelijke hoogheden; Prinses Chantal en de vrouw waar hij nog steeds smoorverliefd op is: Adjudante Debby! 
 

Het leek Freek vroeger altijd al mooi om bierbrouwer te worden. Jammer genoeg heeft hij het in het dagelijks leven niet verder geschopt dan biersjouwer; iets waar de andere raad van elf leden dankbaar gebruik van maken tijdens de karnaval. Freek vind het altijd weer mooi op met z’n allen op pad te zijn tijdens de karnaval, want ut geet goed a’j ut samen doet! Het enige waar we Freek voor mogen wakker maken is een vroege vlucht voor een vakantie lekker ver weg! Maar voordat hij vannacht mag gaan slapen staat eerst hond Bink nog met hoge nood te wachten bij de achterdeur op zijn baasje!