CV de Metworst

Rood-witte zaterdag in Silvolde

Alles is anders dit jaar, zo ook de oliebollenverkoop van CV de Metworst.

Normaal gesproken trekt ons rood-witte verkoopteam het dorp in en verkopen we onze heerlijke oliebollen, in samenwerking met Jos de Bakker, huis aan huis. Maar in tijden als deze vinden wij het dit niet gepast en zullen het dit jaar anders doen, want de Metworst zou de Metworst niet zijn als wij hier geen oplossing voor bedenken.

Oliebollen Drive-Thru
Op zaterdag 12 december van 09.00 tot 18.00 uur zal voor de Regiobank een echte oliebollen Drive-Thru te vinden zijn. Deze gaan we mooi aankleden, zodat u niet alleen het kerstgevoel, maar ook een carnavalsgevoel. Een unieke combinatie. Heel Silvolde en omstreken is te voet, op de fiets of met de auto van harte welkom voor één of meerdere zakken oliebollen (uiteraard zolang de voorraad strekt).
Naast deze Drive-Thru hebben wij nog twee verkooppunten in het dorp waar heerlijke oliebollen te koop zijn. Natuurlijk op de parkeerplaats bij de Welkoop, waar u tegelijkertijd uw kerstboom kunt kopen. Maar dit jaar ook op de parkeerplaats van Plus Peperkamp, waar u na het doen van uw wekelijkse boodschappen meteen een zakje oliebollen voor bij de koffie kunt meenemen.
Bij onze verkooppunten zal het dit jaar ook mogelijk zijn om te pinnen, uiteraard kunt u ook nog contant betalen.

Bestelling
Het is dit jaar ook mogelijk om uw oliebollen van te voren te bestellen via onze website of bij één van onze dansmarietjes. Wij komen uw oliebollen graag bij u thuis bezorgen, maar wilt u de oliebollen liever ophalen in onze Drive-Thru, dan kan dat ook.. Bij het bezorgen aan huis vragen wij u gepast en contant te betalen. Wilt u dus verzekerd zijn van één of meerdere zakken oliebollen? Bestel ze dan van te voren. Bestellen via de site kan tot en met donderdag 10 december. Klik hier voor het bestelformulier.

Online Oliebollenveiling
We organiseren een aangepaste oliebollenveilig dit jaar. Dit jaar kunt u op vrijdag 11 december van 20.11 tot 23.11 uur meebieden op onze site. Niet alleen de eerste 57 oliebollen zullen er geveild worden, maar de winnaar van de veiling ontvangt een goedgevuld corona-pakket. Dus: Tip je baas, leg met kameraden jullie niet uitgegeven vakantiegeld bij elkaar en bied op dit totaalpakket.

Pas goed op uzelf en op elkaar, want dan redden wi-j ons d’r wel met!