CV de Metworst

De Pronkpresentatie komt eraan!

Informatie Kaartverkoop

 Zaterdag 13 november is het dan eindelijk zover. We kunnen weer een pronkenpresentatie organiseren en dat doen wij dan natuurlijk ook. Na anderhalf jaar hebben wij er weer zin in en daarom beloofd het meteen een spectaculaire avond te worden. 

De programmacommissie heeft uitgepakt met artiesten als Riza Tisserand en Jasper van Gerwen. Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Hij werkte als carabetier mee aan televisieprogramma’s als Padoem Patss, Raymanss Suikerfeest en Comedy Explosion en hij schrijft onder andere tekst voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. En nu zal hij voor het eerst in een achterhoekse buutton stappen. Jasper van Gerwen behoort tot de top in Brabant en heeft meerdere prijzen gewonnen. Beide heren zullen ons flink laten lachen.

Naast deze twee artiesten staat het publiek nog veel meer te wachten. Wij zijn supertrots dat we ook dit jaar weer een nieuwe groep dansmarietjes mogen presenteren aan Zillewold. En natuurlijk nemen we deze avond ook afscheid van Metwaldus de 57e Marco Immink en zijn adjudant Frank Pothoff. Twee jaar lang waren zij onze hoogheden en wat hebben zij zich d’r goed met gered! 

Na al dit spektakel zal de Metworst laten zien dat zij het feesten nog niet is afgeleerd en zal op feestelijke wijze Metwaldus de 58e aan heel Zillewold worden gepresenteerd. Is het een man of een vrouw? Wie is het? Zijn er dit jaar één of twee adjudanten? Ken ik hem of haar? Op al deze vragen zal dan een antwoord komen. Daar wil jij toch ook bij zijn? Na afloop is er tot 12 uur de tijd om gezellig na te borrelen en te feesten tijdens de afterparty!

Pronkenpresentatie CV de Metworst
Residentie ’t Molentje
Zaterdag 13 november
16.11 – 20.00 uur
Toegang alleen met toegangsbewijs met QR-code CoronaCheck.