CV de Metworst

Nieuwjaarsreceptie en kaartverkoop

Prins Metwaldus de 59e Maikel te Grotenhuis en zijn adjudant Twan Bongers, van carnavalsvereniging de Metworst uit Silvolde, nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari om 20.41 uur in residentie ’t Molentje.

Met het motto: Wi-j doen ut lampje uut willen ze iedereen alvast laten weten dat het ook dit jaar weer een fantastisch carnavalsjaar tot in de late uurtjes gaat worden. Met hun hele gevolg en hopelijk vele mede-carnavalisten willen zij het jaar goed in luiden. Wees daarom van harte welkom.

Op deze avond is er voor leden en sponsoren gelegenheid om de kaarten voor de pronkzittingen af te halen. Dat kan van 19.00 tot 20.30 uur. De pronkzittingen zijn dit jaar op vrijdagavond 10 en zaterdagavond 11 februari 2023. Onze programmacommissie is al ontzettend druk geweest en heeft weer een fantastisch programma van hoogstaand niveau in elkaar weten te zetten. Na 20.30 uur start, als er nog kaarten over zijn, de vrije verkoop van kaarten voor de pronkzittingen. Kaarten voor de pronkzitting kosten in de vrije verkoop €12,50.

Ook de kaarten voor de grandioze feestavond in de residentie, op zaterdag 18 februari, met topband JetSet en DJ Vakman Johnny, zijn zeer binnenkort te verkrijgen. Deze kaarten kosten ook €12,50 en zullen online te bestellen zijn via onze website en de link op de Social Media kanalen. ‘Uit ervaring weten we dat de kaarten snel uitverkocht zijn, dus weer er op tijd bij!