CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maar natuurlijk is er witte rook !!!

Over één week is het zover dan vieren wij 11de van de 11de bij De Metworst.

Over één week is het zover dan vieren wij 11de van de 11de bij De Metworst.
Één van de taken van de Secretaris en Voorzitter is om elk jaar weer een geschikte Prins en Adjudant te werven uit de enorme hoeveelheid creatieve en enthousiaste gegadigden voor deze hoog in aanzien staande functie binnen onze vereniging. Als Prins sta je dus terecht op het hoogste plekje van de prinsenwagen tijdens de optocht.
De afgelopen weken zijn Jos en ik weer veel op pad geweest en hebben vele enthousiaste sollicitatie gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten welke denken met gemak in aanmerking te komen voor de titel van Prins Metwaldus de 46ste.
Maar zo makkelijk is het allemaal niet om uitverkozen te worden tot Metwaldus, je moet over héél wat capaciteiten beschikken om deze rol met verve te kunnen uitvoeren.
Metworst TV heeft een en ander van deze zoektocht vastgelegd en deze beelden staat inmiddels in de top 10 van meest bekeken filmpjes bij YouTube.

Als De Metworst zijn we er trots op dat we na een strenge selectie weer een schitterend duo aan jullie kunnen presenteren op 8 november.
Maar voor het zover is gaan we tijdens de Pronkenpresentatie van zaterdag 8 november eerst nog afscheid
(en nu niet met dt) nemen van Prins Metwaldus en 45ste Peter en zijn Adjudanten Bas en Gerwin.
Maar natuurlijk nemen we ook de tijd om met z’n allen terug te kijken op alle bijzondere, unieke, ludieke en creatieve hoogtepunten van ” 44 jaor De Metworst in Zillewold “

Metworst Alaaf

Ibe Bongers
Voorzitter.