CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Karnaval bi’j de Metworst! Be There!

Het Karnavalsprogramma bi'jde Metworst! Be there!

Op zoek naar een uniek feestprogramma tijdens de komende karnaval? Voor ieder wat wils? Dat kan, want bi'j de Metworst is het ook dit jaar the place to be!

De Metworst gaat weer knallen en Zillewold weer onder een grootst feestgedruis bedelven. In het karnavalsweekeinde van 2015 geet ut goed a'j ut samen doet!. Biertje drinken, glaasje fris drinken, lekker bijkletsen, feesten, polonaise lopen, dansen en sjansen, het houdt maar niet op, het kan er allemaal. En wat dacht je van 0 tot 10 seconden een superfeestje meemaken? Dit alles natuurlijk in de geheel opgedoste residentie van Karnavalsvereniging de Metworst in Zillewold!
 

Het programma voor het karnavalsweekende is inmiddels rond. Dat betekent dat ook de special guest voor het komend karnaval is vastgelegd. Nadat we op zaterdagavond de beste feestband uit Nederland Hike hebben verwelkomd en uitgezwaaid, zullen we vervolgens op zondag hét familiekarnaval hebben meegemaakt tot in de late uurtjes met de Perfect Showband. Deze band staat ook voor de Malle Metworst Middag op de maandag garant voor een fijn feestje. De jongens en dame van de band hebben er zin in en, 't geed goed a'j ut samen met de Perfect doet!

Zoals de laatste jaren gebruikelijk zal op deze dag een special act de dag weer compleet maken. Ook dit jaar heeft de Metworst na de Deurzakkers, Helemaal Hollands, de Gebroeders Ko en de Lawineboys weer een topact weten te bemachtigen. Niemand minder dan het landelijk bekende feestduo HET FEESTTEAM zullen op de maandag de residentie weer in extase brengen. Daarnaast is ook dit jaar dj X-Waldus van de partij om de diverse onderdelen aan elkaar de mixen!

Het Feestteam is voor de 5e keer op rij uitgeroepen tot 'beste feestact van Nederland'. Stan van den Dobbelsteen uit Druten en Frank de Bruijn uit Wijchen kregen de prijs maandagavond uitgereikt in Uitgeest. Dat gebeurde op het nieuwjaarsfeest van evenementenbureau Geels, dat jaarlijks prijzen uitdeelt aan artiesten in verschillende categorieën. En jawel deze act staat "gewoon" op het programma bij de Metworst en daar kun je uiteraard gratis bij zijn! Dus allemoal kommen!

{youtube}fP99KgwM1CA|328|248|0{/youtube}

Stuiterbal


{youtube}EVksiXs50vQ|328|248|0{/youtube}
Ring of Fire

Benieuwd wat het feestteam nog meer op de buhne zal brengen? Neem even een kijkje op de site

Gezien het programma kijken we al uit naar het komende karnaval. Het lijkt ons verstandig deze dagen vast te reserveren in je agenda want de organisatie is er ook dit jaar in geslaagd de bodem voor een mooi feestje te hebben vastgelegd!

De Metworst! 't geet goed a'j ut samen doet!
Benieuwd naar het overige programma van De Metworst? Klik dan even hier