CV de Metworst

Geslaagde zomeractiviteit

Met een zeer geslaagde Zomercarnaval nog vers in ons geheugen was het zaterdag 20 augustus weer tijd voor een gezellig feestje. De zomeractiviteit van CV de Metworst stond weer op het programma. Om de Zomervakantie af te sluiten werd er door het bestuur een middag/avond georganiseerd voor al onze vrijwilligers. Een groot aantal vrijwilligers gaf gehoor aan de oproep om gezellig langs te komen in de wei bij X-waldus Marco Immink.

Op een sfeervol aangekleed ‘festivalterrein’ werd er onder het genot van een muziekje genoten van hapjes en drankjes. Metwaldus Sjoerd de Jong en zijn adjudant Sido Hegman zorgde er persoonlijk voor dat iedereen voorzien werd van een prachtige Metworst-zonnebril. Naast een springkussen voor de kleinste Metworstjes was er een groot springkussen voor de rest. In een spannende strijd van maar liefst 2,5 uur werd er Levend Tafelvoetbal gespeeld. Het ene team was nog fanatieker dan de andere. Dit fanatisme zorgde wel voor enkele blauwe plekken, maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk ging het team van adjudant Sido er terecht met de eer van de eerste plaats vandoor.

Na alle inspanning was het tijd om de energie weer aan te vullen. Catering Bulsink stond voor ons klaar en de geur van verse patat en snacks waren niet te weerstaan. Na 1, 2 of 3 rondes naar de snackkar was het tijd voor een gezellige nazit. En zoals we van te voren al hadden verwacht: Ut lup altied weer uut.

Klik hier voor alle foto’s