CV de Metworst

De zondag na de pronkzittingen

Na twee geweldige pronkzittingen weer een drukke dag voor Metwaldus de 56e…

Na twee fantastische pronkzittingen waarop wij later op deze site gaan terugblikken is het weer zondag! De zondag na de pronkzittingen! En dan betekent weer een druk programma voor Metwaldus, dansmarietjes en een delegatie van het bestuur.

Want na een paar uurtjes slaap, na een ontzettend gezellige afterparty met DJ Vakman Johnny, moesten we ons alweer melden bij het Willem Tell gebouw. Hier werd de nieuwe Zillewoldse Vastenlaovend Pos uitgereikt. En als Metwaldus de 56e Casper en adjudant Wilberth dachten om dit even rustig te kunnen, dan hadden ze het mis. Het thema dit jaar: bewegen! En dan werd er gedaan. Alle hoogheden werden uitgenodigd (eigen verplicht) om een dans in te studeren. Gelukkig waren er vele kinderen van de Jeugdcarnaval aanwezig om mee te dansen.

Na de dans werd de VP uitgereikt aan Metwaldus en konden alle andere aanwezigen ook een blik werpen in weer een mooie editie. In deze editie veel ruimte voor ons jubileum, waarvoor grote dank!

Direct na het uitreiken van de VP zijn we doorgereden naar Terborg, want daar waren we te gast op de pronkzitting bij Antonia. Als oud-medewerker van Antonia was Metwaldus een graag geziene gast. De minimarietjes lieten hun prachtige feestelijke maar liefst twee keer zien. Wat was dat weer schattig om te zien. Daarna was het ook de tijd voor onze dansgardes om hun dansen op het podium te laten zien. Ook Metwaldus en adjudant stonden weer op het podium en wel met hun act Hans Kok & Co.

Na deze verplichtingen warren we nog niet klaar. De kaarten van de winactie voor onze feestavond met Q5 New Style en DJ Jari werden persoonlijk afgeleverd en daarnaast waren er ook feestjes bij de hoogheden van Stichting Jeugdcarnaval Zillewold en CV de Foekepot thuis. Het was vandaag weer een groot succes en zo konden we allemaal even een klein beetje gas minderen, waar werd er uiteraard weer een groot feest gemaakt.

Bekijk alle foto's van de VP uitreiking hier…
Bekijk alle foto's van de Antonia Pronkzitting hier..

Rood-wit-goud! Hier wut feest gebouwd