CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Metworst op bezoek bij Spijkertijd

fallback image post metworst

Vrijdagmiddag zette een delegatie van De Metworst koers richting de studio van Optimaal FM.

Vrijdagmiddag zette een delegatie van De Metworst koers richting de studio van Optimaal FM. P&A, Voorzitter, Minister van Informatie en zijn zoon waren uitgenodigd voor de vrijdagmiddagborrel van het radioprogramma Spijkertijd met Rob en Elianne.

Het was een dolle boel daar, want naast De Metworst, waren de Isseldonkers, de Umdraeyers en d'Olde Waskupen. En niet te vergeten Alard "Hannes" Ross en onze eigen weerboer Gerrit Vossers.

 


ff een groepsfoto


Nog één keer…
De diverse hoogheden namen het woord en zongen zelfs gezamenlijk een echte ouderwetse karnavalskraker: Karnaval oh karnaval" uit 1978. Daarnaast blikte o.a. Bertus en Toon terug op het voor hun bijna afgelopen karnavalsjaar. Met de vele hoogtepunten: van de pronkzittingen, de optocht het feest met Hike en Perfect Showband, de gezamenlijke carnavalsmaandag in Zillewold met Helemaal Hollands tot aan het bakken van de oliebollen aan toe. En niet te vergeten hun presentatie.

Tot slot net voor de commercials nam voorzitter Peter nog ff het woord.

 

Hij blikte al vast vooruit op het komende jaar. Met vanavond de Pronkenpresentatie, 8 december de verkoop van de oliebollen, 1 en 2 februari de pronkzittingen en het weekend erop natuurlijk het karnaval. Met op de optocht en bij De Metworst op zaterdag Hike. Zondag en maandag De Perfect Showband en nog een bekende Nederlandse artiest. Maar deze wordt pas later bekend gemaakt. Maar ook DJ Rob Spijkers zal op maandag bij De Metworst de zaal gek maken.

Elianne van spijkertijd vroeg vervolgens nog bij welke optocht zij op de Prinsenwagen mee mocht. Voordat ook maar één iemand een reactie kon geven, was Peter ze allemaal voor. "Natuurlijk bi'j De Metworst"


Onze CEO geeft alvast een inzicht in het programma voor 2013.

Alard had lekkere Schrobbeler meegenomen…

… maar wist gelukkig ook waar de warme chocolademelk stond