CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

de Metworst duikt Jubileumjaar in

CV de Metworst duikt Jubileumjaar in met Pronkenpresentatie

Silvolde – 5×11 jaar geleden vierden de Metworsten voor het eerst carnaval in Silvolde. Er is in de afgelopen 55 jaar veel gebeurd. Tientallen hoogheden zijn langsgekomen en vele bestuursleden, leden van de raad van 11 en dansmarietjes gingen daar in de polonaise achteraan. Zij hebben, samen met heel veel leden en dorpsgenoten, de Metworst gemaakt wat het nu is: een gezellige familievereniging die veel meer is dan alleen carnaval vieren,

In dit Jubileumjaar zal er beslist teruggekeken worden op jaren die achter ons liggen, maar de jubileumcommissie heeft er vooral voor gezorgd dat er een programma klaar ligt waar oud én jong zich in kunnen vinden. Er worden diverse jubileumactiviteiten georganiseerd buiten het toch al feestelijke carnavalsprogramma om en daar kunt u bij zijn! Houd de media in de gaten en kijk vooral op onze site: www.cvdemetworst.nl, daar wordt u van alle festiviteiten op de hoogte gehouden.

De aftrap van het jubileumjaar is op zaterdag 10 november, dan wordt Prins Metwaldus de 56-ste en zijn gevolg gepresenteerd aan het Metworst-volk. Wie volgt Prinses Anouk Roes en haar adjudante Sandra vna Lent op? De dames voerden afgelopen carnavalsjaar het motto: 'Wi'j hebben d'r lak an!' En dát hebben ze in Zillewold geweten: de dames, bij wie carnaval door hun ouders met de paplepel is ingegoten, hadden volledig lak aan alles en hebben er het afgelopen jaar een geweldig feest van gemaakt. En nu is voor hen het serieuze werk begonnen, want de carnaval laat hen niet los en ze gaat gewoon dóór: beiden hebben ze plaats genomen in de jubileumcommissie. En zo geven ze het feest door aan….. ja, aan wie eigenlijk?

Wie wordt Jubileumprins van 'De Metworst'? We gaan het zien op zaterdag 10 november om 20.11 uur in 'Het Molentje', Molenweg 3 in Silvolde. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. We gaan er met zijn allen een pratig feest van maken.

  

Carnaval vier je bij de Metworst!